Alla inlägg den 13 februari 2018

Av eva johansson - 13 februari 2018 19:56

Om det ändå vore så enkelt att bara genom att älska någon så fick man den personen att må bra, att fungera, att lyckas, bli förstådd m.m
När någon man älskar ber om ursäkt för att hen mår dåligt då gör det sjukt ont i hela kroppen.
Att kämpat och försökt göra sitt bästa för att göra andra nöjda och ändå känna att det inte räcker, att man misslyckas och inte orkar..
Att få så höga krav från samhället att man känner för att ge upp ..
Det gör så ont! Att vi inte kan möta människan där hen befinner sig.. att man inte lyssnar ordentligt .. att man inte ger de verktyg man vet finns som skulle kunna göra livet lättare .. det gör ont.
Jag är en människa person, vill inte vara på nått annat vis.... det räcker ändå inte med bara kärlek <3

Av eva johansson - 13 februari 2018 07:12

Hur ofta ser man inte det? Vad är ett städat skrivbord? Säger det något om vår verksamhet , annat än att just skrivbordet är städat?
Nej det gör ju inte det...
I vår verksamhet så är skrivbordet en detalj men med mindre betydelse. Vi behöver sitta vid det när vi dokumenterar dagar och händelser.
Vår verksamhet är människan, att vi ser dem individuella och gör deras vardag till bra dagar.
Att vi med vår kompetens skall få dem att till att så mycket som möjligt klara sig själva, ju mer vi sitter på händerna ju bättre arbete gör vi.
När man går hem en dag och man sett någon nå ännu ett mål då känns det gode gott inom en.
För mig är Jössagården mitt CV och alla vill väl ha ett bra CV, Jössa skall ha en positiv klang och vikarier, praktikanter och även medarbetare skall vilja öppna dörren.

Ovido - Quiz & Flashcards